2008. november 26., szerda

...küldöm, Icának, Jolinak, Floki kutyámnak, és mindenkinek aki szereti

Kivételesen nem saját akaratomból írok, hanem egy nagyon kedves felkérésnek szeretnék eleget tenni, merthogy a a banda felkért arra, hogy ha nem akarom, hogy annyira szétrúgják a seggem, hogy életem végéig ne tudjak tíz percnél tovább ülni rajta, akkor jobban teszem, ha hivatalos bejelentést teszek. Ez annyira meghatott, hogy éjfél előtt 5 perccel kénytelen vagyok megejteni a dolgot, mert félek, hogy a reggelt sem érném meg. Á nem, amúgy nagyon kedves emberek, Balu például a dobost nem veszi zenész számba, de azért mindig megesik rajtam az az áldott jó szíve és aszondja, hogy a dobos a zenész legjobb barátja. Szóval egy rossz szavam sincs rájuk, igaz sok jó se.

Nade. Ezúton szeretném bejelenteni fergeteges turnézáró és évadzáró koncertünket, ami egyben turnényitó is, ha úgy vesszük, mert ez egy ilyen egy koncertes turné. Namostan itt kiemelem középre tolva, hogy még hivatalosabb legyen:


Hátsó Dupla Houdini koncert
2008. december 22.
After Music Club



Ez a klub ez a blahától van nem messze, el kell indulni jobbra, aztán második utca balra, a fekete nindzsákat jatagánnal lejatagánolni, aztán a levegőből támadó Black Dragonokat icesnake varázslattal levarázsolni, majd a...najóvan inkább rakok ide egy térképet:


Nagyobb térképre váltás


Pontos időpontot nem tudok mondani, kb. reggel félnyolc és este féltizenegy körülre tudnám belőni. Lesz egy másik zenekar is, valszeg mi leszünk az elsők, kb. este 9 óra körül fogunk kezdeni. Ha nyolcra odajöttök, még tudtok előtte kicsit melegíteni.
A hely elfogadható, lehet inni, meg ülni meg állni, meg muzsikát hallgatni.
Na mit hagyok ki még vajon? Szerintem semmit.

Gyertek el! Aki nem jön el, annak elküldök egy képet Bagyiról amikor részeg, büntetésből!

Ja! Koncert után a hölgyek részére a VIP öltözőben kígyósimogatással kedveskedünk, a kígyót a zenekar tagjai fogják biztosítani :). Najóvan csak marhulok, nincs is VIP öltöző...gondoljatok bele, Bagyi meg Balu ott fog a színpadon átöltözni, brrrrrr....

HDH

5 megjegyzés:

Unknown írta...

Drága Kedves HDH-ok Baloo, Bagyi, Petyus!!!

Ezúton értesítelek benneteket, hogy én sajnálatos módon nem tudok ott lenni a koncerten sem az évad nyiton és az évad záron. De remélem, hogy valaki fel veszi nekem videjóra vagy iszonyatosan, irdatlan sok képet fog valaki csinálni rólatok, majd jövőre kérem szépen a be számolót mivel csak akkor leszek újból mo.-on :-)

Sok sikert hozzá meg 1 nagy kalappal!
Puszi akinek jár4

PetyusBlog írta...

Lesz videjó, a BBC fogja leadni, mint bréking nyúzt. Egy rettenetes katasztrófáról fog szólni, aminek az epicentrumában mi leszünk, rengeteg halálos áldozat, és lelkileg összetört ember lesz benne, szirénázó mentőautók, meg tűzoltókocsik. A sok terrorszervezet meg egymásnak megy, hogy ki vállalja magára, mert ekkora pusztításra egyik se képes, aztán csöpögni fog a nyáluk. Ha mi egyszer beindulunk...

Unknown írta...

Hajajj ilyen nagy vihart kavartok, hogy BBC fogja leadni??? Há meg az anya picike úristenit minnyá le mék hidba és itthon maradok, hogy el tudjak menni a koncertre.
Fogok küldeni előkét meg kis tálkát hogy a nyálat legyen mi fel fogja és felszívja......

Unknown írta...

...ha már a színpadon öltözésnél tartunk,olyat ugye nem terveztek mint a Chili gitárosa szokott,hogy csak a hangszere takarja?....
:D

Unknown írta...

Szervusz Petyus!

Szomorúan vesszem tudomásul, hogy nem írtál a blogba semmit sem. Pedig itthon vagyok már és azt ígérted, hogy mesélsz a koncertről...


Szép s Jó hétvégét!!!